DATO: 29.mai.2011 / KLOKKESLETT: 20:50

16 kommentar(er)

Det var helt greit for familien at jeg la ut bilder som de har sendt meg, så here you go:

Vertsfamilien min:


Ross (vertsfar 37 år), Melissa (vertsmor 35 år), Rylan (5 år), Jarek (9 år)

Jarek og Rylan

 Huset:


Fremsiden av huset


Kjøkkenet


Soverommet mitt


Stua

Dyr:


Hundene deres !

De har to hunder, to katter, marsvin og chinchilla. Noe som passer veldig bra siden jeg er utrolig glad i dyr :)
I tillegg har de også griser og kyr. I den forrige mailen jeg fikk skrev de også at de hadde en tam okse som de liker å gå turer med. Haha, gleder meg til å møte den !!

Familien virker super, og huset er kjempefint. Så jeg tror jeg har vært heldig med dem. 
Kjenner jeg gleder meg veldig nå *sommerfugler i magen når jeg tenker på det*


DATO: 27.mai.2011 / KLOKKESLETT: 16:36

5 kommentar(er)

Nå har jeg fått svar fra vertsmor, og hun sa det var helt greit at jeg la ut bilder. Men jeg har ikke tid til å poste de nå, så jeg lager et nytt innlegg på søndag når jeg kommer hjem :)

Nå skal jeg på hytta med beste jentene!!


Ha en super helg !

- Hilde

DATO: 26.mai.2011 / KLOKKESLETT: 16:20

1 kommentar(er)

Siden jeg var så snill og fiksa bloggen til Hilde (tar i mot all creds), vil jeg og skriver et lite innlegg!

Nå er det ikke lenge til hu reiser, og jeg gruer meg ihjel. Hilde er jentå jeg har hengt med hver dag de siste 4 årene, og hu har vært den besta venninnå som er mulig å finna. Uerstattelig. Heldigvis er hu bare vekke i ett år - som mest sannsynlig kommer til å fly av gårde. Håper året ditt blir alt du ønsker og mer. Jeg er glad på dine vegne for at du kom til en familie med katt. Skjønner seriøst ikke kossen du kunne klart deg uten, ettersom det er et nesten daglig tema... Anyways, året i USA kommer til å bli best, og jeg er super misunnelig!

Me har utrolig mange minner som jeg seint vil glemma (selv om jeg har glemt mange allerede). Hadde det ikke vært for at du er super teit (ta det med ei klypa salt), hadde ikke alle minnene vært lika kjekke. Alt fra å ha piknik i haraldsgaten, og mate ender med kino gullfisker - til å ha en vill ferie i Nerja. Har selvfølgelig ikke glemt alle de bra vitsene dine gjennom tidene heller - jeg ler lika høgt hver gang. Jeg ler kanskje ikke alltid av deg, men ler hvertfall med deg - med ganske mange unntak selvfølgelig. Men ikke forstå meg feil, for hu er faktisk utrolig morsom av og til. Amerikanerene er heldig som får låna deg et år. Jentene kommer til å bli misunnelige, og guttene kommer til å bli som klegger. Ikke tro det er fordi du er fin, selv om du er drit nice.


her spiser me blader.


BEST!

Don't dream your life, live your dream :)

HA DET FANTASTISK I USA!

klem fra Marit
DATO: 26.mai.2011 / KLOKKESLETT: 16:07

6 kommentar(er)

I helga fikk jeg en mail hvor det stod med store bokstaver HOSTFAMILY. Jeg kjente jeg fikk tusen sommerfugler i magen, og åpnet mailen ivrig.

- Jeg har endelig fått vertsfamilie, iiik !!

 Mailen var fra vertsmor, og hun hadde skrevet kjempemye. Hun skrev hver miste lille detail om familien deres, og hvor spente de var på å treffe meg.

 Hun skrev også masse om skolen jeg skal begynne på, som heter Martin County West. De tibyr masse aktiviteter og er en av de beste skolene i distriktet.Her arbeider også vertsmor som spesiallærer og tar hånd om de litt mer bråkete ungene på skolen.

Resten av familien består av vertsfar på 37 år, og to små gutter på 9 og 5 år.
Vertsfar jobber med kyr og griser, og de har en bondegård (som jeg har forstått?.) 

Det sto veldig masse annet også, men jeg vet ikke helt hva som er passende å skrive om de. Siden jeg ikke har fått svar på om det er greit at jeg forteller litt og legger ut bilder av dem.

Så på tirsdag fikk jeg informasjonsbrev i posten av EF. Her sto både husadressa, hva de liker å gjøre på fritiden, og hvilke dyr de har osv. 

Hele familien virker kjempekoslige, og jeg tror jeg har vært heldige med å få dem som vertsfamilie. Men det vil jo tiden vise :))

Lager nytt innlegg når jeg har fått svar fra dem om det er greit at jeg legger ut bilder

Snakkes så lenge !


DATO: 15.mai.2011 / KLOKKESLETT: 23:48

9 kommentar(er)

Jeg har faktisk masse å fortelle dere!!

Hadde tenkt å lage innlegg på fredag og fortelle hvor fantastisk denne dagen hadde vært, men jeg fikk dessverre ikke tid. Derfor forteller jeg heller bare om hele helga nå::

 Dagen startet med at vi fikk tilbake naturfagsprøve, som jeg fikk 4+ på. Veldig fornøyd

Rett etter på fikk vi vite at vi ikke kom opp i eksamen, WOHO!!

Og når jeg kom hjem, lå det to ting som jeg har ventet lenge på nå i postkassen. Den ene tingen var en lapp hvor det sto at jeg kunne hente macbooken min, som jeg har ventet EVIG på. Og jeg ble sefølgelig kjempeglad, og hentet den med en gang

Men det jeg egentlig ble mest glad for var at jeg endelig fikk informasjonsbrevet mitt, hvor jeg fikk e-mail addressen til hun jeg skal bo hos.

 Senere på kvelden satt vi i flere timer og fylte ut visum papirer, noe som var sinnsykt stress. Måtte ta tusen bilder av meg selv, for ingen passet til beskrivelsen av det bildet de trengte. Men senere fant jeg ut at det bare var å redigere noen innstillinger, så gikk det.. bortkastet tid på "photoshoot"


Haha, sleten og shiney etter bilde nummer 1000


 Lørdagen feirte vi 90 års dagen til farfaren min. Hadde masse besøk av selkta, noe som var veldig koslig


Munnen full av mat <3 nam

Etter selskapet dro jeg til Lisa for å overnatte. Vi så film og koste oss. + jeg sendte min første mail til hun som jeg bo hos i USA !!! Det gikk ikke lange tiden før jeg fikk svar, og nå er alle planer endret. Innlegget som eg skrev tidliger teller ikke lenger. Jeg får ny informasjon innen to uker! JEG GLEDER MEG MEG SÅNN

På søndagen bakte Lisa og jeg amerikanske cookies, de var kjempegode !!
Senere på kvelden hang jeg med bestissene


<3

Jeg vet dette innlegget var veldig lite fokusert på utvekslig, men jeg har ikke så mye mer å fortelle. Hvis jeg nå får vertsfamilie, får jeg all informasjon innen 2 uker. Da skal jeg lage nytt innlegg til dere :D 

Foresten, så har jeg enda ikke lastet ned noe redigeringspogram så derfor er fargene veldig dårlige.
SNAKKESDATO: 05.mai.2011 / KLOKKESLETT: 16:30

5 kommentar(er)

Heia

Kom ikke hjem før klokken 10 i går, og da var jeg så utkjørt at jeg ikke orket å lage nytt innlegg. Defor får dere heller et i dag :)

Men jo, møtet begynte klokken 5, og etter ca 2 timer hadde vi et kvarter pause. Deretter varte møtet til klokken 8. Det var veldig interessant, men samtidlig veldig lenge å sitte og høre på et foredrag. De snakket helst om USA, men nevnte andre land innimellom. De snakket om absolutt alt du må vite, noe som var veldig greit. Selv syns jeg det var veldig bra møte, men de snakket masse om ting vi visste fra før av og, og dermed ble det litt for lenge å sitte i 3 timer.

Her er noen ting som dere kanskje ikke visste:

- Når dere drar som utvekslingsstudent, kommer vertsfamilien sannsynligvis til å behandle dere som en norsk    trettenåring. Når det gjelder regler og innetider
- Det er vanlig å komme hjem klokken 9 i hverdagene, og kanskje klokken 10-11 i helgene.
- Vertsfamilier tror ofte at norske utvekslingsstudenter er sinte på dem, eller lider av depresjon på grunn av at når de  kommer hjem går de kanskje opp på rommet, lukker døra, gjør lekser og går ut senere kanskje. Noe som er typisk  norsk ungdom. Mens i USA er det vanlig og sitte med familien og delta i aktiviteter med dem osv.
- Hvis feil bilder blir lagt ut på Facebook kan en bli sendt hjem. Et bilde sier mer enn 1000 ord.
- Det er ikke lov å drikke alkohol, eller være i nærheten av folk som drikker det. Heller ikke lov å gå på fester. Det    kan få store konsekvenser.

Dette var egentlig det som var litt interessant for dere å lese. Ellers var det bare generelt om papirer som skal sendes inn til ambassaden, og hvorfor det tar lang tid for å få vertsfamilie, osvosv..

Her er noen bilder fra turen vår til Stavanger:


Snik bilde..

Nå kommer det beste med hele møtet:

Vi fikk disse, WOHO !!!!
Når vi skal dra til USA skal alle ha en EF bag, slik at vi kjenner folk igjen hvis vi går oss vill på flyplassen.


Foresten så elsker jeg lange bilturer hvor jeg bare kan sitte å høre på ipoden min - heeerligt <3

Tilslutt et bilde av Lisa som er ei kjempegod venninne av meg. Hun reiser også til USA sammen med EF.
Og bloggen hennes er: www.lisakarlseniusa.blogg.no

Fikk foresten mail av EF idag, og jeg får nok all informasjon om stedet jeg skal til i morgen. Gleder meg!!
Snakkes så lenge


 
DATO: 03.mai.2011 / KLOKKESLETT: 21:56

12 kommentar(er)

Heia

Ville bare si at i morgen drar jeg på EF informasjonsmøte i Stavanger. Iiiik, gleder meg sinnsykt masse.
Skal dra fra Haugesund så jeg kommer nok til å tilbringe hele dagen i Stavanger, men jeg kan love dere et nytt innlegg i løpet av de neste dagene. Kjenner det nærmer seg til jeg skal reise nå, og har faktisk mange blandede følelser.

Men jo, i påsken var storesøsteren min og besøkte hennes gamle vertsfamilie og venner. Og da hadde hun kjøpt bursdagspresang til meg :DD Så her er noen bilder av det jeg fikk:


bareMinerals pudder i medium beige


proactiv solution sett, anbefaler virkelig dette. Hvis du sliter med uren hud er disse produktene FANTASTISKE!!


Oil absorbing sheets fra clean & clear. Disse er også veldig gode om du sliter med oljete hud !!


Bikini topp fra Victoria Secret. Elsker den!


Undertøy fra Victoria Secret


Tilslutt noen etterlengtet hvite Converse !!


Som dere sikkert ser så var også proactiv etterlengtet. Gleder meg til å bruke de !!

Syns det er herligt å faktisk ha noe å blogge om nå fremover.
Så da snakkes vi om ikke så lenge !


Design av

hits